יום ראשון, דצמבר 30, 2012

סיכום שנת 2012! ומוס שוקולד:)

ואווו סוף שנת 2012 הגיעה ! מי היה מאמין שעברה לה שנה....השנה הזאת הייתה בשבילי שנה מיוחדת מאוד!!!אז הגיע הזמן לספר לכם איזו שנה זאת הייתה וכמובן לצרף לכם מתכון סופר מעולה ליום האחרון בשנת 2012 ולהתחלת שנת 2013 בצורה הכי מתוקה שיש!3>


מוכנים???אז קדימה!...
♥בתאריך 28.2.2012 פתחתי את העמוד לייק בפייסבוק שניקרא "העוגות של נעה" והיום הוא עומד על יותר מ1630 לייקים! כל לייק מחמם לי את הלב, כיף לראות את כל האהבה שלכם לדברים שאני מכינה :)


♥בתאריך 27.4.2012 התחלתי להגשים את החלום שלי להיות קונדיטורית! התחלתי ללמוד בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", ואז התחלתי לחלום באמת! התחלתי להתאהב באמת! ולהגשים את החלום שלי! הלימודים הם החוויה הכי גדולה שהייתה לי עד כה, כל יום שישי אני לומדת המון, מתאהבת  מחדש ולומדת להכין המון דברים מדהימים! לא האמנתי שלפני גיל 18 יהיה לי תעודת קונדיטור, ואז באמת אפשר לעבוד ולהיות קונדיטורית3>


בחודש מאי 2012 השתתפתי בתחרות "הקינוח הבא של מלונות דן" כבוד! ושם הכנתי את קראנצ'בו! קרמבו עם בסיס קראנץ'. אחרי התחרות ראיתי בהמון מקומות קרמבו עם בסיס קראנץ' וזה ממש כבוד וכיף לראות אנשים שמכינים את הרעיון שלי!.



♥בתאריך ה2.8.2012!- "יום האהבה הבינלאומי" החלטתי לפתוח את הבלוג, אחלה תאריך לשלב בין האהבה שלי לאפייה ולבין הבלוג:) וכמובן לספר לכם על העוגה הראשונה שהכנתי! "עוגת שמרים שוקולד".
 מאז שפתחתי את הבלוג אני מקבלת מכם כל כך הרבה תגובות ומחמאות שזה באמת מחמם את הלב, אז תודה!


♥ בזכות מיכאל כץ- איש יקר! שמלווה אותי כבר 4 שנים , מגיל 13, ותמיד עוזר לי ומכיר לי אנשים חשובים בתעשייה...בחופש הגדול 2012 עבדתי בקונדיטורית "דלאל" שבנווה צדק! חוויה לא נורמאלית!


♥בראש השנה, כיפור וסוכות הכנתי 18 עוגות ! כן כן 18! גם אני לא מאמינה אבל בחגים האלו הכנתי פעמיים קרוקומבוש:)))




♥ב10.11.2012- מספר יפה אה??  הכנתי את המתכון הכי מוצלח שלי! קרמבואוריאו! המתכון שגרף המון מחמאות ! המון אנשים שהכינו ! המון תגובות של אנשים שאוהבים ושיבחו אותי על הרעיון ! וזה היה כיף גדול לשמוע את כל המחמאות והמילים החמות של האנשים. המתכון פורסם בהמון אתרים, וגם בעמוד הפייסבוק של קרמבו בזכות ניר קוריס שעזר לי לפרסם אותו.ובנוסף הכרתי את מקסים גולובנוב,צלם מקצועי שצילם לי את הקרמבואוריאו:).




♥ב- 20.11.2012 שלחתי משלוח ענק לדרום, לחיילים המדהימים שיש לנו  מלא בדברים טובים! ותרמתי עוגה למחלקת ילדים בתל השומר !- יום מרגש ביותר:-)



♥מאז פתיחת הבלוג, 4 חודשים, נכנסו מעל 21,000 צפיות לבלוג :))))))))))))) 
זה הזמן להגיד לכם תודה! על כל האהבה, המחמאות, המילים המחממות, הלייקים לתמונות ולתחרויות ובעיקר תודה על כך שאתם מאמינים בי, מכינים את המתכונים וכמובן שולחים לי תמונות שמעלות לי חיוך כל פעם מחדש.ותודה למשפחות ולחברים שאוכלים ואוכלים(ומשמינים), נותנים ביקורת וכמובן נהנים מהקינוחים שאני מכינה:)
זאת הייתה שנה מלאה בעשייה! מלאה בידע! מלאה באנשים חדשים ומדהימים שהכרתי בקיצור כיף גדול! כי ככה זה בקונדיטוריה-הכול שמחחחחחח♥


♥♥♥♥♥המשפחה שלי תמיד לצידי! תומכים בי בכל צעד בחיים ובאפייה בפרט!עוזרים לי בכל מה שאני צריכה ובטוחים שאני אגשים את החלום♥♥♥♥♥


אני רק רוצה לאחל לכולנו, שנה נפלאה! מלאה בכל טוב! שנזכה להרבה אושר! אהבה!הצלחה בכל מה שנבחר לעשות!, שנשאף ונגיע הכי גבוה שאפשר!!!, שנגשים חלומות!, ושתמיד נעשה מה שאנחנו אוהבים! וכמובן איך אפשר בלי מתכונים  מתוקים והרבה שמחה ואהבה באוכל! שלא נפסיק לאפות ולאהוב.!!!!3>

לאחר חפירת השנה;) אתם מוכנים למוס שוקולד מדהים????

כמות-תלוי בגודל של הכוס:)
חומרים: 
שכבה ראשונה-
שמנת מתוקה 
כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל

שכבה שנייה-
1 צנצנת נוטלה קטנה
2 שמנת מתוקה


שכבה שלישית- ואחרונה!
150 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה


לקישוט-פניני שוקולד, טלטלטי שוקולד, מקופלת ומה שבא לכם!

תהליך הכנת השכבה ה1:
מקציפים את השמנת עם החלב והאינסטנט פודינג וניל, עד מרקם רך מעט אך יציב.מכניסים לשקית זילוף או למד ליטר, ומוזגים לכוסות, דופקים מעט את הכוסות ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.

תהליך הכנת השכבה ה2:
מקציפים את השמנת המתוקה למרקם רך ומקפלים לתוכו את הנוטלה, אבל לעשות זאת גם במיקסר אך בעדינות, כדי שהשמנת לא תישבר. מעבירים לשק זילוף ולאחר מיכן מזלפים  לכוסות, דופקים אותן בעדינות  ומכניסים למקרר לשעה נוספת.

תהליך הכנת השכבה ה3:
מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה, שופכים  את השמנת הרתוחה על השוקולד, לאחר דקה מערבבים היטב, אני עשיתי במגימיקס יוצא חלק והכי טוב שיש! מצפים בעדינות! את המוס.מכניסים למקרר לרבע שעה ומקשטים בפניני שוקולד, בטלטלי שוקולד, מקופלת או כל מה שבא לכם 3>מכניסים למקרר למס' שעות .... קשה לחכות אה????ואוכליםםםםםםם♥
שתהיה לנו שנה מתוקה! תפנקו את האהובים עליכם בהמון דברים מתוקים 3>

♥♥♥♥♥Happy New Year♥♥♥♥♥




3 תגובות:

  1. כל הכבוד נעה וכמו שכתבת, את עדיין לא בת 18!!

    המשך הצלחה בדרכך.

    יסמין

    השבמחק
  2. היי נעה,

    הנאה צרופה לקרוא ולהתנסות במתכונים שלך.

    האם ניתן להקפיא את המוס? ואם כן, כמה זמן הוא יכול להישאר בהקפאה?

    השבמחק
  3. ושכחתי לצרף את שמי.... איריס.

    השבמחק