זהירותתתתת פוסט מומולדתתתת טעים במיוחד!!
אז ככה!
ב 27.4.1995 יצאתי לעולם!!!!! בת ל- 2 הורים מושלמים ואחות ל2 אחים מדהימים♥
ב 27.4.1995 יצאתי לעולם!!!!! בת ל- 2 הורים מושלמים ואחות ל2 אחים מדהימים♥
אז אספר לכם סוד קטן.......... לאמא שלי היו חשקים מטורפים לשוקולד בהריון שלי :) טוב נו אז אולי בגלל זה אני פשוט מכורה לשוקולד??? בכל דרך שהיא?
אבל זאת ההתמכרות הכי מדהימה שיש כי ככה התחלתי עם האפייה ועם הקונדיטוריה, בעצם עם המקצוע הכי מדהים שיש!
מכירים את האנשים האלה שחולמים לקום בבוקר ולעסוק במה שהם אוהבים?? אני הגשמתי את זה!!! כיום אני עובדת במסה, וכמובן עושה סדנאות אז מי שעוד לא היה בחוויית מעוררת חושים בסדנאות שלי... מוזמן! 0547271122
לפני כ- 3 שנים פינקתי אתכם במתכון ששבר כניסות אצלי בבלוג, כולם עפו עליו ובכל מקום שמעתי "מוס לוטוס ומוס לוטוס" אז אם עוד לא הכנתם אותו אתכם חייבים.
אבל זאת ההתמכרות הכי מדהימה שיש כי ככה התחלתי עם האפייה ועם הקונדיטוריה, בעצם עם המקצוע הכי מדהים שיש!
מכירים את האנשים האלה שחולמים לקום בבוקר ולעסוק במה שהם אוהבים?? אני הגשמתי את זה!!! כיום אני עובדת במסה, וכמובן עושה סדנאות אז מי שעוד לא היה בחוויית מעוררת חושים בסדנאות שלי... מוזמן! 0547271122
לפני כ- 3 שנים פינקתי אתכם במתכון ששבר כניסות אצלי בבלוג, כולם עפו עליו ובכל מקום שמעתי "מוס לוטוס ומוס לוטוס" אז אם עוד לא הכנתם אותו אתכם חייבים.
אז אחרי שגיליתי לכם את הסוד שלי.... אחרי שהזכרתי לכם את הסדנאות ואת המוס לוטוס שלי! אז הזמן למתכון הכי קל, טעים ומשוגע!!!! 2 מרכיבים בלבד!! כן כן קראתם נכון! 2 מרכיבים בלבד!
ללא גלוטן! וכשר לפסח כמובן♥
אפליקציית פודסייגר, אפליקציה מושלמת שהתחלתי לעבוד איתה! ואיך לא...?
מעכשיו תוכלו לשמור את כל המתכונים שצברתם במקום אחד! וכמובן גם את מתכוני הבלוג שלי :) כך שתמיד תמצאו את המתכון שלכם במחברת הפרטית שלכם !
בכל מתכון תחכה לכם הפטרייה של פידסייג'ר, ליחצו ושמרו לעד 3>
אפליקציית פודסייגר, אפליקציה מושלמת שהתחלתי לעבוד איתה! ואיך לא...?
מעכשיו תוכלו לשמור את כל המתכונים שצברתם במקום אחד! וכמובן גם את מתכוני הבלוג שלי :) כך שתמיד תמצאו את המתכון שלכם במחברת הפרטית שלכם !
בכל מתכון תחכה לכם הפטרייה של פידסייג'ר, ליחצו ושמרו לעד 3>
מוכנים???? תכינו ככה!
-2 מרכיבים
-2 קערות
- רינג או תבנית בקוטר 20- זאת עוגה לא גדולה אבל כל כך טעימה!
-נייר אפייה לתבנית
-מטרפה ולקקן
-2 קערות
- רינג או תבנית בקוטר 20- זאת עוגה לא גדולה אבל כל כך טעימה!
-נייר אפייה לתבנית
-מטרפה ולקקן
חומרים:
1 צנצנת נוטלה 350 גרם(הקטנה)
5 ביצים
תוספות שאני הוספתי בשביל התמונה.... קצפת ותותים אבל איך כל כך טעימה גם בליייייי .
1 צנצנת נוטלה 350 גרם(הקטנה)
5 ביצים
תוספות שאני הוספתי בשביל התמונה.... קצפת ותותים אבל איך כל כך טעימה גם בליייייי .
תהליך הכנת העוגה הסופר קלה הזאת!!! אהההה והיייי!! היא ללא גלוטן♥
1.מחממים תנור ל180 מעלות.
2.מכינים תבנית בקוטר 20 משומנת עם נייר אפייה.
3.ממיסים נוטלה במיקרו(תיזהרו מהנייר אלומיניום שיש בקופסה של הנוטלה♥
4. לאחר המסת הנוטלה מעבירים את כל כולה לקערה גדולה.
5.מפרידים את החלמונים ואת החלבונים.
6. את החלמונים טורפים עם הנוטלה.זה קצת קשה אבל אתם גיבורים♥
את החלבונים מקציפים בקערה של המיקסר במהירות גבוהה עד לקצף לבן, תפוח ויציב.
7.ועכשיו כל מה שנישאר לכם זה לערבב את החלבונים המוקצפים עם הנוטלה הטרופה עם החלמונים! איך עושים את זה??
1/3 ראשון טורפים לתוך הנוטלה רק בשביל לרכך את המסה שלה נוטלה- השוואת מרקמים!
ואז את ה2/3 שנשארו לכם את מקפלים לתוך הקערה של הנוטלה לאחר ההשוואת מרקמים! וזהווווווווווווו סיימנו!
8. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 30-40 דקות, כדאי לבדוק עם קיסם.
אתם יכולים להוסיף קצפת ותותים או דובדבנים או כל מה שמתחשק לכם אבל.... היא כל כך טעימה ככה♥
2.מכינים תבנית בקוטר 20 משומנת עם נייר אפייה.
3.ממיסים נוטלה במיקרו(תיזהרו מהנייר אלומיניום שיש בקופסה של הנוטלה♥
4. לאחר המסת הנוטלה מעבירים את כל כולה לקערה גדולה.
5.מפרידים את החלמונים ואת החלבונים.
6. את החלמונים טורפים עם הנוטלה.זה קצת קשה אבל אתם גיבורים♥
את החלבונים מקציפים בקערה של המיקסר במהירות גבוהה עד לקצף לבן, תפוח ויציב.
7.ועכשיו כל מה שנישאר לכם זה לערבב את החלבונים המוקצפים עם הנוטלה הטרופה עם החלמונים! איך עושים את זה??
1/3 ראשון טורפים לתוך הנוטלה רק בשביל לרכך את המסה שלה נוטלה- השוואת מרקמים!
ואז את ה2/3 שנשארו לכם את מקפלים לתוך הקערה של הנוטלה לאחר ההשוואת מרקמים! וזהווווווווווווו סיימנו!
8. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 30-40 דקות, כדאי לבדוק עם קיסם.
אתם יכולים להוסיף קצפת ותותים או דובדבנים או כל מה שמתחשק לכם אבל.... היא כל כך טעימה ככה♥
ניפגש בפוסט מומולדת הבא! ועד אזז..... אתם יכולים למצוא אותי בעמוד שלי בפייסבוק♥
אפשר שוקולד אחר פרווה
השבמחקהייי לא ניסיתי, אבל מאמינה שכן♥
מחק