שמי נעה עינת, אני בת 20, ויש לי תעודת קונדיטורית מ"בישולים".
הרומן שלי עם אפייה החל בגיל 12 כשראיתי תוכניות אפייה בעיקר של קרין גורן, התלהבתי מאוד והחלטתי לנסות את המתכונים ...לאט לאט ראיתי שאני מצליחה להכין המון דברים וחשבתי שאולי זה המקצוע שלי לעתיד .
עברו כמה שנים, שנים מלאי אפייה, מלאי תשוקה, מלאי עיניים זורחות מרוב אושר, מלאי התרגשות, שמחה, המון המון אהבה ורצון להגשים את החלום.
ביום הולדת 15 קיבלתי את כרטיס הביקור שלי מתנה מההורים המדהימים שלי שנמצאים איתי בכל צעד וצעד, כמובן שהוא היה מעוצב מצורה מתוקה מאוד ממש כמו חלום ורוד...
הגשמתי המון חלומות בדרך.
הרומן שלי עם אפייה החל בגיל 12 כשראיתי תוכניות אפייה בעיקר של קרין גורן, התלהבתי מאוד והחלטתי לנסות את המתכונים ...לאט לאט ראיתי שאני מצליחה להכין המון דברים וחשבתי שאולי זה המקצוע שלי לעתיד .
עברו כמה שנים, שנים מלאי אפייה, מלאי תשוקה, מלאי עיניים זורחות מרוב אושר, מלאי התרגשות, שמחה, המון המון אהבה ורצון להגשים את החלום.
ביום הולדת 15 קיבלתי את כרטיס הביקור שלי מתנה מההורים המדהימים שלי שנמצאים איתי בכל צעד וצעד, כמובן שהוא היה מעוצב מצורה מתוקה מאוד ממש כמו חלום ורוד...
הגשמתי המון חלומות בדרך.
עבדתי בקונדיטוריית דלאל בגיל צעיר מאוד ונהנתי מכל רגע של למידה.
השתתפתי בתוכנית טלוויזיה של אורן בקר ששודרה בערוץ 10 ובערוץ האוכל, וב20.6.14 בתוכנית של יונתן רושפלד וחיים כהן "הכי טעם שיש"- ערוץ 22 אל תחמיצו!
השתתפתי בעשרות תחרויות בפייסבוק כמו תחרות "העוגה של שבת"-באתר מנטקה ובתחרות הקינוחים של מלונות דן.
בעזרת הפייסבוק אני מתכתבת עם הקונדיטורים הגדולים בארץ ובעולם ומקבלת ביקורות על האפייה שלי :)
באפריל 12 התחלתי קורס קונדיטוריה ב"בישולים" ובאפריל 13 סיימתי וקיבלתי תעודת קונדיטורית.
ביולי אוגוסט 2013 נסעתי לעבוד במסעדה עם כוכבי מישלאן בבלגיה ועכשיו ממשיכה להגשים את החלום!
גרתי שם לבד, עבדתי, למדתי, נהנתי, וקצת אחרי שחזרתי התחלתי לעבוד במסעדת "קלואליס" בבורסה.
גרתי שם לבד, עבדתי, למדתי, נהנתי, וקצת אחרי שחזרתי התחלתי לעבוד במסעדת "קלואליס" בבורסה.
כיום אני חיילת :))) ומשלבת תוך כדי את הבלוג, העמוד בפייסבוק ומשתדלת לעלות מתכונים כדי שתוכלי לנסות, ללמוד ולהנות:)
התחלתי לעבוד בשילה לפני שנה, והיום אני קונדיטורית שם אחרי הצבא:) נהנת מכל רגע♥
התחלתי לעבוד בשילה לפני שנה, והיום אני קונדיטורית שם אחרי הצבא:) נהנת מכל רגע♥
אני מלווה באנשים מדהימים! שמלווים אותי כל הדרך להצלחה ! כמו השף מיכאל כץ שמלווה אותי כבר שנים חברות מדהימות שגם הן קונדיטוריות בעצמן.
לא יכולתי לבקש הורים ואחים יותר מדהימים ממה שקיבלתי שתומכים בי בכול צעד בחיים ובאפייה בפרט. כל צעד הם עומדים לצידי, עוזרים לי, ובטוחים שאני אצליח להגשים את חלומי....
לא יכולתי לבקש הורים ואחים יותר מדהימים ממה שקיבלתי שתומכים בי בכול צעד בחיים ובאפייה בפרט. כל צעד הם עומדים לצידי, עוזרים לי, ובטוחים שאני אצליח להגשים את חלומי....
החלטתי לפתוח את הבלוג הזה בשביל לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה !
אתם מוזמנים להגיב ולשתף ואם אתם רוצים להצטרף לעמוד שלי בפייסבוק- העוגות של נעה.
נעה:3>
היי נועה רציתי לדעת אם בבישולים מסלול הקונדיטוריה הוא כשר ? כי לפי מה שהבנתי מסלול לימודי הבישול לא .. !!? אשמח לתשובה :)
השבמחקהיי,
השבמחקהבישול לא אך אני חושבת שהקונדיטוריה כן.
תתקשרי לבדוק, חוויה לא נורמלית !!!!!!