מתכון חדש ולהיייייייט!
אחרי שהרמבואוריאו כל כך הצליח והרבה אנשים הכינו ונהנו מימנו הייתי חייבת לחשוב על עוד מתכון שיהיה להיט! קל! בלי הרבה קמח! טעים וכמובן עם אוריאו:)))
אז לאחר הרבה מחשבה וחשק להכין הרבה דברים החלטתי על בראונריאו :) בראוניז רך! רטוב! עם אוריאו שמשאיר טעם ענק של עוד :)
עירבבתי את כל החומרים, שפכתי לתבנית, פיזרתי אוריאו, הכנסתי לתנור, הריח בבית שיגע אותי, הבראונריאו יצא מהתנור בידיוק לאחר 20 דקות! התאפקתי מאוד לא לאכול שזה חם ולחכות שזה יתקרר ורק אז לחתוך :)
לאחר איפוק רב! חתכתי! טעמתי את השאריות והתעלפתי מרוב שזה היה טעים!
אז לכתוב הלייק ה1,300 בעמוד שלי בפייסבוק! ולכבוד הצפייה ה14,500 קבלו במחיאות כפיים סוערות את הבראונריאו!!!
מוכנים??????
המתכון!!!
170 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
חצי כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר חום
2 כפות קמח רגיל
1 כף קקאו
קורט מלח
3 שקיות קטנות של אוריאו:)
תהליך הכנת הבראונריאו:
1.ממיסים בבן מארי או במיקרו- את החמאה והשוקולד עד לתערובת חלקה ומבריקה.
2.עם וו הבלון/מקציף-מקציפים 4 ביצים עם התמצית וניל, שמתחיל להיות קצף אורירי מוסיפים חצי מכמות הסוכר ולאחר חצי דקה את שאר הסוכר
3.לאחר שיש קצף חזק ומבריק, שופכים בעדינות את תערובת השוקולד לתערובת הקצף.
4. מנפים לתערובת זו את הקמח,קקאו,מלח ורק אז מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד!
5.כשהתערובת מתחילה להיות הומוגנית מוסיפים חצי מכמות האוריאו.
6. מערבבים מעט בעדינות! ושופכים הכול לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
7. מפזרים את שאר האוריאו ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20-25 דקות.
8. גם אם הבראונריאו לא נראים לכם ממש מוכנים הוא מוכן!:)
9. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרה!!!
10 מעבירים לקרש חיתוך, חותכים לגודל הרצוי ו........ נהנים :)♥♥♥
מתכון קל! טעים ! רך! מוכן מהר! פשוט תענוג:)
תהנווו!!!
תכינו! תפנקו אנשים שאתם אוהבים וכמובן תצלמו ותעלו לעמוד שלי:)
וכמובן אתם מוזמנים להגיב! ולהיכנס לעמוד שלי בפייסבוק ולעשות לייק:)
אחרי שהרמבואוריאו כל כך הצליח והרבה אנשים הכינו ונהנו מימנו הייתי חייבת לחשוב על עוד מתכון שיהיה להיט! קל! בלי הרבה קמח! טעים וכמובן עם אוריאו:)))
אז לאחר הרבה מחשבה וחשק להכין הרבה דברים החלטתי על בראונריאו :) בראוניז רך! רטוב! עם אוריאו שמשאיר טעם ענק של עוד :)
עירבבתי את כל החומרים, שפכתי לתבנית, פיזרתי אוריאו, הכנסתי לתנור, הריח בבית שיגע אותי, הבראונריאו יצא מהתנור בידיוק לאחר 20 דקות! התאפקתי מאוד לא לאכול שזה חם ולחכות שזה יתקרר ורק אז לחתוך :)
לאחר איפוק רב! חתכתי! טעמתי את השאריות והתעלפתי מרוב שזה היה טעים!
אז לכתוב הלייק ה1,300 בעמוד שלי בפייסבוק! ולכבוד הצפייה ה14,500 קבלו במחיאות כפיים סוערות את הבראונריאו!!!
מוכנים??????
המתכון!!!
170 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
חצי כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר חום
2 כפות קמח רגיל
1 כף קקאו
קורט מלח
3 שקיות קטנות של אוריאו:)
תהליך הכנת הבראונריאו:
1.ממיסים בבן מארי או במיקרו- את החמאה והשוקולד עד לתערובת חלקה ומבריקה.
2.עם וו הבלון/מקציף-מקציפים 4 ביצים עם התמצית וניל, שמתחיל להיות קצף אורירי מוסיפים חצי מכמות הסוכר ולאחר חצי דקה את שאר הסוכר
3.לאחר שיש קצף חזק ומבריק, שופכים בעדינות את תערובת השוקולד לתערובת הקצף.
4. מנפים לתערובת זו את הקמח,קקאו,מלח ורק אז מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד!
5.כשהתערובת מתחילה להיות הומוגנית מוסיפים חצי מכמות האוריאו.
6. מערבבים מעט בעדינות! ושופכים הכול לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
7. מפזרים את שאר האוריאו ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20-25 דקות.
8. גם אם הבראונריאו לא נראים לכם ממש מוכנים הוא מוכן!:)
9. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרה!!!
10 מעבירים לקרש חיתוך, חותכים לגודל הרצוי ו........ נהנים :)♥♥♥
מתכון קל! טעים ! רך! מוכן מהר! פשוט תענוג:)
תהנווו!!!
תכינו! תפנקו אנשים שאתם אוהבים וכמובן תצלמו ותעלו לעמוד שלי:)
וכמובן אתם מוזמנים להגיב! ולהיכנס לעמוד שלי בפייסבוק ולעשות לייק:)
לפני ההכנסה לתנור3> |
עכשיו מחכים שהבראונריאו יצטננו :)))) |
נכון שהם יפים?????? |
אתם מצליחים לראות כמה הם רכים??:) |
אפשר גם לשים אבקת סוכר לקישוט:) |
גם אני רציתי תמונה איתם:) איזה יפים הםםםםםםם3> |
מקסים!!!! כל הכבוד על היצירתיות. אמרתי לך כבר שאת כנראה לא בת 17 :):)
השבמחקחחחחחחח המון המון תודה:))))
השבמחקהי, ראיתי היום בערוץ האוכל בטלויזיה ונגנבתי.בדיוק רשמתי לי להכין אותם. מגניבים. יצאו לך חלומי.
מחקתודה♥
מחקנועה רק 2 כפות קמח? זה לא מעט?
השבמחקזה מעט אבל זה מה שצריך כדי שהם יצאו מדהים!!!!!
מחקמה גודל התבנית?
השבמחקתבנית 25X25
מחקמה עם אפיה?
השבמחקמה גודל התבנית?
תודה
לאה
בטעות הקצפתי את החלבונים בנפרד): וכבר ערבבתי עם שאר החומרים
השבמחקיש מה לעשות?
התסדרת?? איך יצא?
מחקבסוף יצא מדהים!
מחקהעוגה נגמרה עוד לפני שגמרתי לחתוך אותה(:
שלום נעה,
השבמחקאני עוקב אחרי הפוסטים שלך בדריכות.
אני מאחל לך שחרור נעים ומהנה.
הכנתי את הבראוניז כתחתית לעוגה. יצא מושלם!
תודה
היי רן !! אם יש תגובות שמשמחות אותי ... זאת התגובות האלה♥
מחקתודה רבה!!!!
אני ממש שמחה לשמוע! מחכה לך באחת הסדנאות שיהיו בקרוב♥