חומרים:
לבלינצס:
2 כוסות קמח תופח
1כוס קמח רגיל
קורט מלח
כפית סוכר
3 ביצים
3 כפות שמן
בין 500-750מ"ל מים
**הערה למים- כמה מים? עד שהתערובת ממש דלילה וללא גושים.
לבלינצס:
2 כוסות קמח תופח
1כוס קמח רגיל
קורט מלח
כפית סוכר
3 ביצים
3 כפות שמן
בין 500-750מ"ל מים
**הערה למים- כמה מים? עד שהתערובת ממש דלילה וללא גושים.
חומרים לקרם:
1 כף סוכר
קורט קינמון
250 גרם גבינה לבנה
1 כף סוכר
קורט קינמון
250 גרם גבינה לבנה
תהליך הכנת הבלינצסים:
1. שמים את כל החומרים בקערה פרט למים.
2. מוסיפים מחצית מכמות המים וטורפים.
3. מוסיפים עוד מכמות המים בהדרגה עד שהתערובת דלילה. כל מה שנשאר עכשיו זה רק לטרוף עד שאין גושים בכלל והתערובת חלקה.
4. מחממים מחבת קטנה ומשומנת היטב. יוצקים למרכז המחבת מעט מהבלילה.
5.מסובבים את המחבת מהר כך שהבלילה תתפזר לצדדים בצורה אחידה ודקה.
6. מרימים מעט את הדפנות, הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים מעט.
תהליך הכנת הקרם:
7. מערבבים את כל החומרים ביחד עד למרקם חלק. הקרם צריך להיות יציב אך רך.
1. שמים את כל החומרים בקערה פרט למים.
2. מוסיפים מחצית מכמות המים וטורפים.
3. מוסיפים עוד מכמות המים בהדרגה עד שהתערובת דלילה. כל מה שנשאר עכשיו זה רק לטרוף עד שאין גושים בכלל והתערובת חלקה.
4. מחממים מחבת קטנה ומשומנת היטב. יוצקים למרכז המחבת מעט מהבלילה.
5.מסובבים את המחבת מהר כך שהבלילה תתפזר לצדדים בצורה אחידה ודקה.
6. מרימים מעט את הדפנות, הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים מעט.
תהליך הכנת הקרם:
7. מערבבים את כל החומרים ביחד עד למרקם חלק. הקרם צריך להיות יציב אך רך.
הרכבת העוגה:
8. על צלחת ההגשה מניחים עלה בלינצ'ס ומורחים כף או 2 כפות של הקרם.
8. על צלחת ההגשה מניחים עלה בלינצ'ס ומורחים כף או 2 כפות של הקרם.
9. מגלגלים טוב טוב.
10. ומגישים מיד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה