יום שלישי היום ! ולפי דעתי זה היום המושלם להכין עוגיות שוקולד ציפס.... משהו קטן ככה לאמצע השבוע!
אפליקציית פודסייגר, אפליקציה מושלמת שהתחלתי לעבוד איתה! ואיך לא...?
מעכשיו תוכלו לשמור את כל המתכונים שצברתם במקום אחד! וכמובן גם את מתכוני הבלוג שלי :) כך שתמיד תמצאו את המתכון שלכם במחברת הפרטית שלכם !
בכל מתכון תחכה לכם הפטרייה של פידסייג'ר, ליחצו ושמרו לעד 3>
אז העוגיות האלה קלות להכנות, רכות וטעימות בטירוף.
בלי חפירות ודיבורים.... זה הזמן למתכון !:
חומרים:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה רכה
3/4 כפית אבקת סודה לשתייה
150 גרם סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
2 ביצים
רבע כפית מלח
חצי כפית וניל
100 גרם שוקולד ציפס מריר
100 גרם שוקולד ציפס חלב
100 גרם שוקולד ציפס לבן
תהליך הכנת העוגיות המושחתות האלה!
1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ו-2 סוגי הסוכר
2.שהתערובת אחידה מוסיפים את הביצים והוניל.
3. מערבבים את הקמח, סודה לשתייה והמלח ולאחר מכן מוספים את הכול למיקסר ומערבבים במהירות איטית.
4. שהתערובת אחידה מוסיפים את כל השוקולדים, מערבבים עירבוב קצר.
5. יוצרים עיגולים על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחום מראש ל180 מעלות.
6. הן משטחות מאוד, לכן צריך מרווחים גדולים!
7. זמן אפייה- 12-16 דקות (תלוי בגודל) .
8. לא מרימים מהמגש לפני צינון מלא!
תהנו :) ותתפנקו עם כוס קפה קר וטעים 3>
אפליקציית פודסייגר, אפליקציה מושלמת שהתחלתי לעבוד איתה! ואיך לא...?
מעכשיו תוכלו לשמור את כל המתכונים שצברתם במקום אחד! וכמובן גם את מתכוני הבלוג שלי :) כך שתמיד תמצאו את המתכון שלכם במחברת הפרטית שלכם !
בכל מתכון תחכה לכם הפטרייה של פידסייג'ר, ליחצו ושמרו לעד 3>
בלי חפירות ודיבורים.... זה הזמן למתכון !:
חומרים:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה רכה
3/4 כפית אבקת סודה לשתייה
150 גרם סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
2 ביצים
רבע כפית מלח
חצי כפית וניל
100 גרם שוקולד ציפס מריר
100 גרם שוקולד ציפס חלב
100 גרם שוקולד ציפס לבן
תהליך הכנת העוגיות המושחתות האלה!
1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ו-2 סוגי הסוכר
2.שהתערובת אחידה מוסיפים את הביצים והוניל.
3. מערבבים את הקמח, סודה לשתייה והמלח ולאחר מכן מוספים את הכול למיקסר ומערבבים במהירות איטית.
4. שהתערובת אחידה מוסיפים את כל השוקולדים, מערבבים עירבוב קצר.
5. יוצרים עיגולים על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחום מראש ל180 מעלות.
6. הן משטחות מאוד, לכן צריך מרווחים גדולים!
7. זמן אפייה- 12-16 דקות (תלוי בגודל) .
8. לא מרימים מהמגש לפני צינון מלא!
תהנו :) ותתפנקו עם כוס קפה קר וטעים 3>
לכל החדשות.... והעדכונים ! מחכה לכם פה !באתר שלי! וכמובן בפייסבוק שלי 3>
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה