עוגת וניל בחושה עם פצפוצי שוקולד קלה ומטריפה!
המתכון הבא הוא מתכון שלקחתי מהקלסר של אמא, המתכון הכי פשוט, וטעים לעוגת וניל.
את המתכון אני מכירה ומכינה שנים, כל כך כיף לעשות מתכון קל ואחרי פחות מחצי שעה לשבת ולהתענג מכל ביס.
הוא כל כך קל שהמיקסר עושה לנו את כל העבודה ב5 דקות ומקבלים עוגה בחושה שעשוייה רק מ6 חומרי גלם!.
אבל זהירות! זה ממכרJ
חומרים ל40 מאפינס, 3 תבניות אינגלייש קייק או תבנית עגולה בקוטר 24-
4 ביצים
כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 שמנת מתוקה
1 קמח תופח של אסם -350 גרם
1 חבילת שוקולד ציפס
המתכון הבא הוא מתכון שלקחתי מהקלסר של אמא, המתכון הכי פשוט, וטעים לעוגת וניל.
את המתכון אני מכירה ומכינה שנים, כל כך כיף לעשות מתכון קל ואחרי פחות מחצי שעה לשבת ולהתענג מכל ביס.
הוא כל כך קל שהמיקסר עושה לנו את כל העבודה ב5 דקות ומקבלים עוגה בחושה שעשוייה רק מ6 חומרי גלם!.
אבל זהירות! זה ממכרJ
חומרים ל40 מאפינס, 3 תבניות אינגלייש קייק או תבנית עגולה בקוטר 24-
4 ביצים
כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 שמנת מתוקה
1 קמח תופח של אסם -350 גרם
1 חבילת שוקולד ציפס
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מקציפים את הביצים במיקסר במהירות הכי גבוהה, תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה עד לקצף תפוח ויפה.
- מוסיפים את הוניל ואת השמנת המתוקה וממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה והומוגנית.
- מחליפים את הוו של המיקסר לוו גיטרה, מוסיפים את הקמח ומעבירים למהירות בינונית.
- כשהקמח נבלע בתערובת מוסיפים את השוקולד ציפס לעירבוב קצר מאוד.
- משמנים את התבנית שבחרתם (24 ס"מ/ מאפינס/ אינגליש קייק) וממלאים עד 4\3 גובה.
- אם בחרתם לאפות במאפינס או בתבנית אינגליש קייק, זמן האפייה הוא 20 דקות. אם בחרתם להכין בתבנית עגולה (24 ס"מ) זמן האפייה הוא 30-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
מצננים על רשת ומחסלים לפני שמתקררJ
אפשר להביא לילדים לבית הספר בתיק האוכל זה כיף לקבל הפתעה כזאתJ
מתכון קל, פשוט וכל כך טעיםםםם! שבטוח יעלה לילדכם חיוך וגם לכםJ
צילמה: נועה רוזין מנענע 10 |
תכינו! תפנקו אנשים שאתם אוהבים וכמובן תצלמו ותעלו לעמוד שלי:)
אתם מוזמנים להגיב! ולהיכנס לעמוד שלי בפייסבוק ולעשות לייק:)
♥ נעה
תודה רבה על המתכון הטעים והקל ♥
השבמחק