אצבעות בצק עלים עם שוקולד ובננות!
המתכון הבא הוא מתכון מטורף ופשוט מושלם!
כמו שאתם יודעים ורוב העוקבים של העוגות של נעה , אני מכורה לשוקולד. אם אתם מצרפים לשוקולד תוספות כמו תותים או בננות אני מגיעה בריצה, במיוחד כשמדובר על מנה שעטופה בבצק. המתכון הבא קל ומפנק בצורה שאי אפשר להסביר, אבל בכל זאת אנסה: מדובר על שילוב של בצק עלים, בצירוף ממרח לבחירתכם, פירורי שוקולד, שערות חלבה ובננות.
כמו שאתם יודעים ורוב העוקבים של העוגות של נעה , אני מכורה לשוקולד. אם אתם מצרפים לשוקולד תוספות כמו תותים או בננות אני מגיעה בריצה, במיוחד כשמדובר על מנה שעטופה בבצק. המתכון הבא קל ומפנק בצורה שאי אפשר להסביר, אבל בכל זאת אנסה: מדובר על שילוב של בצק עלים, בצירוף ממרח לבחירתכם, פירורי שוקולד, שערות חלבה ובננות.
מצרכים:
חבילת ריבועי בצק עלים/חבילת בצק עלים- תרדדו מעט ותחתכו לריבועים.
ממרח נוטלה/לואקר/לוטוס/שחר/חלבה- כל ממרח שבא לכם.
מעט ברס/שיערות חלבה/בננות- כל התוספות שמתחשק לכם!
ביצה1
חבילת ריבועי בצק עלים/חבילת בצק עלים- תרדדו מעט ותחתכו לריבועים.
ממרח נוטלה/לואקר/לוטוס/שחר/חלבה- כל ממרח שבא לכם.
מעט ברס/שיערות חלבה/בננות- כל התוספות שמתחשק לכם!
ביצה1
את המצרכים הבנתם? כל מה שמתחשק לכם יכול להיכנס לדבר המושלם והטעים הזה!
1.מחממים תנור ל180 מעלות.
2.לוקחים ריבוע של בצק עלים.
3.מורחים את הממרח שבחרתם באמצע- לא לשים הרבה מידי שהוא לא יתפוצץ וישפך החוצה.
4.שמים את התוספות J
5.מגלגלים ומסדרים על מגש אפייה, הפתח של הגילגול צריך להיות למטה וככה יעזור לאצבעות לא להיפתח במהלך האפייה.
6. מורחים בביצה.
7. מכניסים לתנור, אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.
1.מחממים תנור ל180 מעלות.
2.לוקחים ריבוע של בצק עלים.
3.מורחים את הממרח שבחרתם באמצע- לא לשים הרבה מידי שהוא לא יתפוצץ וישפך החוצה.
4.שמים את התוספות J
5.מגלגלים ומסדרים על מגש אפייה, הפתח של הגילגול צריך להיות למטה וככה יעזור לאצבעות לא להיפתח במהלך האפייה.
6. מורחים בביצה.
7. מכניסים לתנור, אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.
כל מה שחסר לדבר המתוק והנדיר הזה זה כוס שוקו חם ואתם מסודריםJ!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה