אין כמו נשנוש
פיצה מול גמר המונדיאל! או נשנוש טוב במצב המטורף הזה שיש עכשיו.
העלתי את התמונה של הפיצה המטורפת הזאת לעוגות של נעה וכולם ביקשו מתכון! אז הינה לכם מתכון מושלם ומנחם לפיצה בשביל ערב איטלקי, גמר המונדיאל, ארוחת צהריים ופשוט לכל רגע נתון.
העלתי את התמונה של הפיצה המטורפת הזאת לעוגות של נעה וכולם ביקשו מתכון! אז הינה לכם מתכון מושלם ומנחם לפיצה בשביל ערב איטלקי, גמר המונדיאל, ארוחת צהריים ופשוט לכל רגע נתון.
בזמן שאנחנו במתח
מי ינצח במונדיאל ומתי המצב המטורף הזה יסתיים אנחנו חייבים את הנשנוש המושלם אז קדימה
למטבח.:)
מאחלת לנו ימים שקטים ! ללא נפגעים ושכל החיילים יחזרו שלמים ובריאים!♥ תודה על כל מה שאתם עושים בשבילנו!
מאחלת לנו ימים שקטים ! ללא נפגעים ושכל החיילים יחזרו שלמים ובריאים!♥ תודה על כל מה שאתם עושים בשבילנו!
חומרים:ל2 פיצות
גדולות
500 גרם קמח
15 גרם שמרים
5 גרם סוכר
350 גרם מים פושרים
30 גרם שמן
500 גרם קמח
15 גרם שמרים
5 גרם סוכר
350 גרם מים פושרים
30 גרם שמן
גבינות לפיצה-גבינת מוצרלה מגוררת, צ'דר או כל גבינה איכותית אחרת על פי הטעם.
רוטב פיצה:
2 עגבניות מרוסקות
2 שיני שום קצוצים דק
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל
רבע כוס מים
ופלפל ירוק חריף חתוך דק
2 עגבניות מרוסקות
2 שיני שום קצוצים דק
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל
רבע כוס מים
ופלפל ירוק חריף חתוך דק
תהליך הכנת הבצק:
1. במיקסר עם וו
לישה שמים קמח ושמרים ולשים מעט.
2. מוסיפים את
הסוכר והמים בהדרגה.
3. כאשר נוצר בצק
מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד מספר דקות.
4. כאשר נוצר בצק
מוסיפים את השמן לאט לאט- בהדרגה, ממשיכים לישה בערך כ10 דקות.
5. כשהבצק רך וחלק
מעבירים אותו למשטח מקומח מעט ועושים כדור.
6. לאחר שעושים
כדור חלק מעבירים אותו לקערה משומנת היטב ומכסים עם ניילון נצמד.
7. מניחים להתפחה
ראשונה בטמפ' החדר במשך שעה.
8. לאחר שעה נותנים
לבצק מעט מכות וכך מוציאים ממנו את כל האוויר.
9. מכסים וממשיכים
להתפחה שנייה, הפעם לחצי שעה.
10. לאחר חצי שעה מוציאים את הבצק למשטח מקומח, שוקלים את הבצק ומחלקים
אותו ל2 חלקים שווים.
11. מכסים מגבת ומביאים לו לנוח כרבע שעה-התפחה שלישית.
וקדימה! פותחים את הבצק והופכים אותו לפיצה♥
1. מכינים 2 תבניות
משומנות קלות, מכינים את כל התוספות והגבינות בצק.
2. מכינים את הרוטב לפיצה: מערבבים את כל החומרים ביחד.
3. ועכשיו! שלב פתיחת הבצק: בעזרת מערוך פותחים לאט לאט את הבצק שיהיה דק
דק, בצורה של התבנית.
4. כשקיבלנו את הצורה והעובי הרצוי מעבירים לתבנית מורחים
במעט שמן זית.
5. שמים את הרוטב פיצה ועליהם את הגבינה והתוספות.
6. מחממים תנור ל200 מעלות-250(הכי גבוה שיש בתנור).
7. מתפיחים בפעם האחרונה במשך רבע שעה.
8. אופים 15-20 דקות.
9. מגישים מיד ונהנים.
לעוגת התותים שלך שכחת לציין איזה גודל תבנית?
השבמחק