ואוווו מי היה מאמין שעברה שנה!
לפני שנה בידיוק הייתה המשמרת האחרונה שלי ב"קלואליס" לפני שהתגייסתי לצבאJ
והיום אני כבר כמעט שנה בצבא ועובדת במסעדת "שילה".
אז מה עברתי בשנה המטורפת הזאת?!
לפני שנה בידיוק הייתה המשמרת האחרונה שלי ב"קלואליס" לפני שהתגייסתי לצבאJ
והיום אני כבר כמעט שנה בצבא ועובדת במסעדת "שילה".
אז מה עברתי בשנה המטורפת הזאת?!
· אז אחרי סרוויס סילבסטר אחרון במסעדת "קלואליס" ואחרי
שכתבתי את פוסט הפרידה מ2014 , עמוד הפייסבוק שלי עמד על 3393 אנשים שאוהבים
ועוקבים.
· ב7.1 התגייסתי לצה"ל והפכתי לחיילת, המשכתי לשתף אתכם
במתכונים מתוקים גם בזמן הטירונות, ואתם הייתם פה בשבילי עקבתם ועודדתם.
· ב14.2 בידיוק כשסיימתי את הטירונות השתתפתי ב"פסטיבל
השוקולד" שם קיימתי סדנא מתוקה.
חוויה מטורפת במיוחד שהפסטיבל התקיים ביום אהבה.
חוויה מטורפת במיוחד שהפסטיבל התקיים ביום אהבה.
· 15.4- התקיים לו חג ה"פסח", איך אני אוהבת את החג
הזה!!!! תנו לי מצה עם נוטלה ואני מסודרת!.
לערב חג השקעתי קצת יותר ממצה עם נוטלה והכנתי מלא קינוחים שאותם צלחתתי בזמן אמת מול האורחים.
לערב חג השקעתי קצת יותר ממצה עם נוטלה והכנתי מלא קינוחים שאותם צלחתתי בזמן אמת מול האורחים.
· חוץ מזה שהתקיים לו חג הפסח... פורסמה כתבה עלי בחלק של בוגרי
בית ספר "בישולים" בו למדתי קונדיטוריה.
אצטט משפט שפתח את הכתבה...
"המקצוע
בשבילי הוא דרך חיים, ומקור להגשמה עצמית, יש לי תשוקה עמוקה ואינסופית
לתחום"
· 27.4 חגגתי יום הולדת 19 ובקרוב גם יום הולדת 20!
ביום הולדתי פרסמתי מתכון שפשוט שובר כניסות!!!17000!!! התרגשות של ממש! כולכם עפתם מהמתכון, הכנתם, צילמתם ושיתפתם אותי.
ביום הולדתי פרסמתי מתכון שפשוט שובר כניסות!!!17000!!! התרגשות של ממש! כולכם עפתם מהמתכון, הכנתם, צילמתם ושיתפתם אותי.
· 21.5 פינקתי את עצמי... וקניתי מצלמה חדשה ! וככה התאהבתי
בצילום, והיום הצילום הצטרף לאהבה שלי ולתחביבים שלי.
· 10.6 העמוד עמד על 4-8-0-0 לייקים והבלוג על 9-0-5-0-0 צפיות
מרגש!
* ב28.6 הגשמתי חלום נוסף, הופעתי בתוכנית טלוויזיה של חיים כהן ויונתן רושפלד. בתוכנית התבגרתי והמון ולמדתי לקחת הכול בצורה הטובה ביותר.
חוויה מדהימה ומרגשת! כל כך שמחה שלקחתי חלק בדבר המדהים הזה ובהפקה המדהימה הזאת♥
חוויה מדהימה ומרגשת! כל כך שמחה שלקחתי חלק בדבר המדהים הזה ובהפקה המדהימה הזאת♥
·
25.7 פינקתי את החיילים שלנו במשלוח ענקקקק! מלא בדברים טובים
ומתוקים שעשו להם טוב על הלב♥ וככה אמרתי להם תודה על כך שהם
שומרים עלינו.
· 11.8 סגרתי את יום אהבה עם 100,000 לייקים ושולחן מלא דברים
טעימים.
· 22.9 סיפרתי לכם מדוע קצת נעלמתי.....
אח שלי התחתן! וצירפתי לכם את השולחן המטורף שהכנתי לגיסתי האהובה לחגיגת המיקווה .
· 11.11 קיבלתי רב"ט!! סוף סוף
וחגגתי 10 חודשים בצה"ל, היום אני עוד שנייה "נוגעת בקיר" ומסיימת
את השנה הראשונה.
לקבלת הרב"ט הכנתי שולחן מטורף של מתוקים וכמובן ארוחת בוקר מפנקת לצוות המשרד המדהים שאיתי כל יום.
לקבלת הרב"ט הכנתי שולחן מטורף של מתוקים וכמובן ארוחת בוקר מפנקת לצוות המשרד המדהים שאיתי כל יום.
· היום, אני קונדיטורית במסעדת "שילה"
בתל אביב, חיילת, בלוגרית ומאוהבת במקצוע שלי.
קינוח הסילבסטר שלנו בשילה♥ |
אני
רוצה להגיד לכם תודה! על שנה מדהימה, שנה
שעברתי בה כל כך הרבה שינויים, מילדה לחיילת ובקרוב לאישה(יום הולדת 20!!! מי היה
מאמין). שנה שלא הפסקתם לתמוך ולעקוב, לעודד, לשתף אותי בתוצאות של המתכונים שאני
מעלה ובקיצור להפוך אותי למאושרת עם חיוך ענק.
מצרפת לכם מתכון לפונדנט עם שוקולד קרמלייה/שוקולד לבן/ ממרח לוטוס:חומרים ל6 יחידות:
150 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
2 ביצים
2 חלמונים
4כפות סוכר
קורט מלח
2 כפות קמח
6 כפיות ממרח לוטוס/12 קוביות שוקולד לבן/קרמליה
תהליך הכנת הפונדנט:
1.ממיסים חמאה ושוקולד בפולסים קצרים במיקרו או בבן מארי.
2.מקציפים את הביצים,החלמונים\הסוכר והמלח עד תערובת נפוכה ויפה.
3.מוסיפים את השוקולד לתערובת המוקצפת וממשיכים להקציף על מהירות נמוכה עד לתערובת הומוגנית.
4. מקפלים ידנית את הקמח עד שאין גושים והתערובת הומוגנית.
5. משמנים תבניות חד פעמיות ושופכים עד חצי גובה.
6. שמים במרכז כל תבנית 2 קוביות/ כפית ממרח.
7. מכסים עד 3/4 מגובה התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
8. אופים במשך 8-10 דקות- עד שהמסביב יציב והמרכז נוזלי.
9.הופכים על צלחת, מוציאים לאט לאט את התבנית....מעט אבקת סוכר וזה מושלם♥
תהנו!♥
אני רוצה לאחל לנו שנה מדהימה! מתוקה! מלאה במתכונים חדשים וטעימים, שנה שנמשיך לחוות חוויות, להתרגש, להתאהב, לחייך, ופשוט להיות מאושרים.
תודה על כל הרגעים היפים.... נתראה בקרוב עם פרויקטים חדשיםJ
תודה על כל הרגעים היפים.... נתראה בקרוב עם פרויקטים חדשיםJ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה