כשאומרים טראפלס ישר חושבים על הלכלוך. אני רוצה להזמין אתכם להיכנס למטבח ולא לפחד מהלכלוך! המתכון קליל ממש, וכשתגישו כולם יתלהבו- הם איכותיים, קטנים, אישיים וכל כך יפים.
נגדיר אותם למבוגרים בלבד לא רק בגלל הוויסקי אלא גם בגלל השוקולד המריר.
נגדיר אותם למבוגרים בלבד לא רק בגלל הוויסקי אלא גם בגלל השוקולד המריר.
מצרכים:
400 גרם שוקולד מריר מומס 250 מ"ל (12/3 כוסות) שמנת מתוקה 32% 2 שלוקים גדולים של וויסקי לציפוי: 2 כוסות אבקת קקאו כהה |
אופן הכנה:
- ממיסים את השוקולד המריר בפולסים קצרים במיקרו או בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים).
- בסיר קטן מביאים את השמנת לסף רתיחה.
- מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים מעליו את השמנת. מערבבים היטב עם מטרפה, עד שהתערובת חלקה. לוקח מעט זמן לתערובת להתחבר - לא לדאוג.
- מוסיפים לתערובת את הוויסקי ומערבבים היטב.
- עוטפים קופסאת פלסטיק (או כל קופסא אחרת) היטב בניילון נצמד.
- יוצקים את התערובת לקופסה, עוטפים אותה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה או למקפיא למינימום 4 שעות.
- מוציאים את תוכן הקופסא (הטראפלס) למשטח העבודה וחותכים ריבועים שווים, מגלגלים בידיים ותובלים ישר בקקאו. שימו לב: אם הטראפלס רכים יתר על המידה, הכניסו אותם למקפיא ל-5 דקות ואז לקקאו.
- מניחים את הטראפלס במסננת - בכל נגלה 4-5 יחידות - מנפים ומעבירים ישירות לצלחת הגשה.
- לפני ההגשה רצוי לקרר מעט.
עוד קצת תמונות :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה