יום שני, מאי 04, 2015

דקוואז' מסקרפונה ותותים


אז ממש לפני שהתותים נעלמים, אני רוצה לשתף אתכם במתכון מושלם לקראת סיום עונת התותים.
עוגה חגיגית ומפנקת על תחתית שקדים, עם קרם מסקרפונה ותותים.
איזה עונה כפית זאת!!! גם אתם שואלים מה נעשה בלי התותים? אל דאגה הפטל כבר פה!!
שבוע הבא בעוגות של נעה! פוסט חגיגי ומפנק עם מתכון לסופלה שוקולד אמיתי!





 
 
רינג בקוטר18:

 
חומרים:
לזקוואז' :
80גרם אבקת שקדים
50 גרם אבקת סוכר
30 גרם קמח
120 גרם חלבון
50 גרם סוכר


חומרים לקרם מסקרפונה:
250 גרם שמנת מתוקה
125 גרם מסקרפונה
50 גרם אבקת סוכר
חצי מקל וניל/ חצי כפית תמצית וניל


 
לקישוט:
תותים
כמה עלי נענע


תהליך הכנת הדקוואז'-
* מחממים תנור ל160 מעלות.
*עוטפים רינג בקוטר 18 בנייר כסף ונייר אפייה- עד שהרינג סגור לגמרי.
*מנפים את האבקת שקדים ואבקת הסוכר לקערה.
*במיקסר עם וו בלון, מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים, את הסוכר מכניסים פנימה בהדרגה- מקציפים עד מרנג חזק מאוד ויציב.
*לאחר קבלת המרנג, מקפלים לתוכו בפעמיים  את האבקת השקדים והקמח עד לתערובת הומוגנית.
*מעבירים את המסה לשק זילוף עם צנטר 12 חלק.
* הזילוף: מזלפים לתוך הרינג בסיס בצורת ספירלה ואז מזלפים גם טיפות שישמשו כשוליים.
*אופים ב160 מעלות למשך 20-30 דקות- עד צבע זהוב וקיסם נקי.

הכנת הקרם:
*במיקסר עם וו בלון מקציפים את המסקרפונה , הוניל ואבקת הסוכר במהירות בינונית.
*לאחר 2 דקות של הקצפה, ופתיחת המסקרפונה מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים עוד מספר דקות במהירות נמוכה עד קרם יציב.
*מכניסים לשק זילוף עם צנטר 12 חלק.



הרכבת העוגה:
**לאחר שהדקוואז' הצטנן לחלוטין, מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנטר 12 חלק ומזלפים כמו טיפות  .
*חותכים תותים לחצאים ומסדרים בחופשיות על העוגה
*כמה עלי נענע שטופים ויפים.
-שומרים בקירור עד להגשה.

 
 


אני רוצה להזמין אתכם להצטרף לעמוד שלי ! ל9515 עוקבים שנהנים מעידכונים ומתכונים בזמן אמת!!


אוהבת המון!
תודה על הכול הברכות ליום הולדת♥
נעה
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה